Hepsi
Günlük İngilizce
İngilizce Gramer
İngilizce Şarkılar
Kurumsal İngilizce
Popüler Günlük İngilizce
Popüler İngilizce Gramer
Popüler İngilizce Şarkılar
Popüler Paylaşımlar
Generic selectors
Exact matches only
Ara
Search in content
Post Type Selectors
Lütfen Dil Seçin
English
Türkçe
Português
عربي
日本
Tiếng Việt
한국어
Popüler Paylaşımlar
Hepsi
Günlük İngilizce
İngilizce Gramer
İngilizce Şarkılar
Kurumsal İngilizce

İngilizce Tatlı Tarifi Örnekleri

İngilizce tatlı tarifi örnekleri nelerdir? Günlük hayatınızın yanı sıra özel günlerinize de tat katacak ve hazırlarken İngilizce becerilerinizi pekiştireceğiniz ve kelime dağarcığınızı genişletecek Türk ve dünya mutfağından çeşitli tatlı tariflerini İngilizce olarak sizler için derledik. O zaman gelin hep beraber İngilizce Şekerpare Tarifi, İngilizce Sütlaç Tarifi, İngilizce Revani Tarifi, İngilizce Muhallebi Tarifi, İngilizce Limonlu Parfe Tarifi, İngilizce Kupta Tiramisu Tarifi, İngilizce Ekmek Tatlısı Tarifi, İngilizce Kakaolu Bisküvi Topları Tarifi, İngilizce Ayva Tatlısı Tarifi ve İngilizce Un Helvası Tarifi içeriklerimize göz atalım.

İngilizce Şekerpare Recipe / Şekerpare Tarifi

Yapımı oldukça basit ve takip etmesi kolay İngilizce Şekerpare Tarifi arıyorsanız İngilizce Şekerpare Tarifi (Şekerpare Recipe) içeriğimiz tam size göre!

Ingredients (Malzemeler):
For the dough (Hamuru için):
2 eggs (2 adet yumurta)
125 grams of butter (125 gram tereyağı)
1 teaspoon of semolina (1 çay bardağı irmik)
1 teaspoon vanilla (1 tatlı kaşığı vanilya)
1 teacup of oil (1 çay bardağı sıvı yağ)
1 teaspoon of powdered sugar (1 çay bardağı pudra şekeri)
1 teaspoon baking powder (1 tatlı kaşığı kabartma tozu)
A little more than 3 cups flour (3 su bardağından biraz fazla un)

For the syrup (Şerbeti için):
3 cups of sugar (3 su bardağı şeker)
4 glasses of water (4 su bardağı su)
1 tablespoon of lemon juice (1 yemek kaşığı limon suyu)

Preparation (Hazırlanışı):
For the syrup of the dessert, mix the sugar and water in a saucepan and put it on the stove. When the syrup starts to boil, reduce the heat and add the lemon juice. After mixing well and boiling for another 15 minutes, remove the syrup from the stove and let it rest.

(Tatlının şerbeti için şeker ve suyu bir tencerede karıştırıp ocağa alın. Şerbet kaynamaya başlayınca altını kısın ve limon suyunu ilave edin. Güzelce karıştırıp 15 dakika daha kaynattıktan sonra soğuması için şerbeti ocaktan alın ve dinlenmeye bırakın.)

To make the dough, combine 1 egg with butter, oil, powdered sugar, semolina, vanilla and baking powder in a deep bowl and knead well. Then slowly add the flour. Break off pieces from the dough you kneaded and shape them into ovals. Place the shaped pieces on the greased baking tray.

(Hamurunu yapmak için 1 yumurtayı, tereyağı, sıvı yağ, pudra şekeri, irmik, vanilya ve kabartma tozuyla birlikte derin bir kabın içinde birleştirip güzelce yoğurun. Daha sonra unu yavaşça ilave edin. Yoğurduğunuz hamurdan parçalar koparın ve oval olarak şekillendirin. Şekillendirdiğiniz parçaları yağladığınız fırın tepsisine dizin.)

Brush 1 egg yolk on top of the dough you put on the baking tray. Using the back of a fork, make long scratches on the dough. Bake the Şekerpare in a preheated oven at 180 degrees (°C) until the tops are golden brown.

(Fırın tepsisine dizdiğiniz hamurların üstlerine 1 yumurtanın sarısını sürün. Bir çatalın tersini kullanarak hamurların üzerine uzun çizikler atın. Şekerpareleri önceden 180 derece ısıtılmış fırında üstleri kızarana kadar pişirin.)

2 minutes after you take your baked desserts out of the oven, pour the syrup immediately. Let your dessert rest for 1-2 hours. You can serve immediately after your Şekerpares have absorbed all the syrup. Enjoy your meal!

(Pişen tatlılarınızı fırından çıkardıktan 2 dakika sonra hemen şerbetini dökün. Her yerini şerbetlediğiniz tatlınızı 1-2 saat kadar dinlendirin. Şekerpareleriniz bütün şerbetini çektikten sonra hemen servis edebilirsiniz. Afiyet olsun!)

İngilizce Rice Pudding Recipe / Sütlaç Tarifi

Hazırlarken bir yandan İngilizcenizi geliştirebileceğiniz, lezzetli ama bir o kadar kolay İngilizce Sütlaç Tarifi arıyorsanız İngilizce Sütlaç Tarifi (Rice Pudding Recipe) içeriğimize bayılacaksınız.

Ingredients (Malzemeler):
1 liter of milk (1 litre süt)
2 cups of washed rice (2 çay bardağı yıkanmış pirinç)
1 cup of granulated sugar (1 su bardağı toz şeker)
1 packet of vanilla (1 paket vanilya)
4 glasses of water (4 su bardağı su)

Preparation (Hazırlanışı):
To make rice pudding, firstly wash the rice thoroughly and put it in a pot. Add 4 glasses of water in it and let it boil. When it boils, lower the heat and continue cooking a little more. Do not forget to stir occasionally while cooking.

(Sütlaç yapımı için öncelikle pirinçleri iyice yıkayın ve bir tencereye koyun. Üzerine 4 su bardağı suyu ilave edip kaynamaya bırakın.Kaynayınca altını kısın ve biraz daha pişirmeye devam edin. Pişirirken ara ara karıştırmayı ihmal etmeyin.)

When the rice softens and its water is absorbed, add milk in it and cook, stirring frequently, until it boils over high heat. When it starts to boil, reduce the heat and cook on low heat for 20 minutes. Then add sugar, keep stirring and cook for another 5 minutes, and then remove from the stove. .
Add the vanilla to the cooked rice pudding and mix a little more.

(Pirinçler yumuşayıp, suyunu çekince üzerine sütü de ilave edin ve yüksek ateşte kaynayıncaya kadar sık sık karıştırarak pişirin.Kaynamaya başlayınca altını kısın ve 20 dakika da kısık ateşte pişirin.Daha sonra şekeri de ilave ederek karıştırmaya devam et ve 5 dakika daha pişirin ve sonra ocaktan alın. Pişen sütlaca vanilyayı da ekleyin ve biraz daha karıştırın.)

Divide the ready dessert into bowls and consume it either cold or hot. Enjoy your meal!

(Hazır olan tatlıyı kaselere bölün ve ister soğuk ister sıcak tüketin. Afiyet olsun!)

İngilizce Semolina Sponge Cake Recipe / Revani Tarifi

İngilizce Revani Kek Tarifi (Semolina Sponge Cake Recipe) içeriğimiz eğlenirken bir yandan da İngilizcenizi geliştirmeniz için özel olarak hazırlandı.

Ingredients (Malzemeler):
For the cake (Kek için):
3 eggs (3 yumurta)
1 glass of sugar (1 su bardağı şeker)
1 cup of yogurt (1 su bardağı yoğurt)
1 cup of semolina (1 su bardağı irmik)
1 cup of flour (1 su bardağı un)
1 packet of vanilla (1 paket vanilya)
1 packet of baking powder (1 paket kabartma tozu)
1 teacup of oil (1 çay bardağı sıvı yağ)

For the syrup (Şerbet için):
3 glasses of water (1 çay bardağı sıvı yağ)
3 cups of sugar (3 su bardağı şeker)
Juice of half a lemon (Yarım limon suyu)

Preparation (Hazırlanışı):
First, let’s prepare our syrup. Put the sugar and water in a saucepan, and bring it to a boil by mixing. After boiling, add the juice of half a lemon and boil for 1-2 more minutes and turn off the stove. While the syrup is cooling, let’s prepare the revani dessert’s cake.

(Öncelikle şerbetimizi hazırlayalım. Şerbet için tencereye şeker ve suyu alıp karıştırarak kaynatın. Kaynadıktan sonra yarım limon suyu eklenip 1-2 dakika daha kaynatın ve ocağın altını kapatın. Şerbet soğurken diğer yanda revani tatlısının kekini hazırlayalım.)

For the cake, put the eggs and sugar in a whisk and whisk well. Then add oil, yoghurt and semolina and whisk. Finally, add flour, baking powder and vanilla and mix well. Pour the cake batter you have prepared for the revani dessert into the baking dish we have greased. Bake in the oven at 170 degrees (°C) for about 30 minutes until the top is golden brown.

(Kek için, yumurta ve şeker çırpma kabına alın ve iyice çırpın. Ardından sıvı yağ, yoğurt ve irmik ekleyip çırpın. Son olarak un, kabartma tozu ve vanilya da eklenerek iyice çırpın. Yağlamış olduğumuz fırın kabına revani tatlısı için hazırladığınız kek hamurunu dökün. 170 derece fırında üstü kızarana dek yaklaşık 30 dakika pişirin.)

Slice the cake after the initial temperature has gone away and pour the cooled syrup over the hot cake. After resting the Revani dessert for 1-2 hours, you can top it with your garnish of choice: whipped cream, coconut, peanut etc. Enjoy your meal!

(İlk sıcaklığı çıktıktan sonra keki dilimleyin ve sıcak kekin üstüne soğumuş şerbet dökün. Revani tatlısını 1-2 saat dinlendirdikten sonra üzeri isteğe göre krem şanti, hindistan cevizi ya da fıstık vb. ile süsleyerek servis edebilirsiniz. Afiyet olsun!)

İngilizce Tapioca Pudding Recipe / Muhallebi Tarifi

İngilizce Muhallebi Tarifi (Tapioca Pudding Recipe) içeriğimize evdeki malzemelerle pratik bir tatlı hazırlarken bir yandan da İngilizce pratiği yapmak isteyenler bayılacak.

Ingredients (Malzemeler):
1 liter of milk (1 litre süt)
4 tablespoons of starch (4 yemek kaşığı nişasta)
4 tablespoons flour (4 yemek kaşığı un)
1 cup sugar (1 su bardağı şeker)
1 packet of vanilla (1 paket vanilya)
1 tablespoon of butter (1 yemek kaşığı tereyağı)

Preparation (Hazırlanışı):
To make the tapioca pudding, put the milk, flour and starch in a saucepan and mix well. When your mixture is close to boiling, add the sugar and vanilla and stir. When the mixture in the saucepan starts to boil, add the butter and mix thoroughly. Take the mixture off the heat and leave it to warm down a little. After dividing the warm pudding mixture into containers, you can let it rest in the refrigerator for about 1 hour and serve. Enjoy your meal.

(Muhallebi yapmak için süt, un ve nişastayı bir tencereye koyup güzelce karıştırın. Karışımınız kaynamaya yakınken şeker ve vanilyayı ilave edip karıştırın. Tenceredeki karışım kaynamaya başlayınca tereyağını da ilave ederek iyice karıştırın. Karışımı ocaktan alıp biraz ılıması için bırakın. Ilık muhallebi karışımını kaplara paylaştırdıktan sonra buzdolabında 1 saat kadar dinlendirip servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.)

İngilizce Lemon Parfait Recipe / Limonlu Parfe Tarifi

İngilizce Limonlu Parfe Tarifi (Lemon Parfait Recipe) içeriğimizin konusu pratik ve yemesi kadar hazırlaması da keyifli Limonlu Parfe İngilizce pratiği yapmak isteyen tatlı severleri sevindirecek.

Ingredients (Malzemeler):
1 can of whipped cream (1 kutu krem şanti)
2 cups of milk (2 su bardağı süt)
1 cup sugar (2 su bardağı süt)
2 eggs (2 yumurta)
2 lemons (2 adet limon)
1 pack of vanilla (1 paket vanilya)
1 pack of Burçak biscuits (1 paket Burçak bisküvi)

Preparation (Hazırlanışı):
First of all, whisk the whipped cream with milk and take the prepared sauce to the fridge to rest. Then separate the whites and yolks of 2 eggs. Beat the egg white with 1 cup of sugar and vanilla. Then squeeze the juice out of the lemons and grate the peel and beat both the juice and the peel with the egg yolk. Remove the whipped cream from the fridge, add the egg whites and yolks to the whipped cream and continue whisking.

(Öncelikle süt ile krem şantiyi çırpın ve hazırlanan sosu buzdolabına dinlendirmeye alın. Ardından 2 yumurtanın beyaz ve sarısını ayırın. Yumurtanın akını 1 su bardağı şeker ve vanilya ile çırpın. Ardından limonların suyunu sıkın ve kabuğunu rendeleyip hem suyunu hem kabuklarını yumurta sarısı ile çırpın. Krem şantiyi buzdolabından çıkarın, yumurta aklarını ve sarılarını krem şantiye ilave edip çırpmaya devam edin.)

Pass the biscuit through the food processor. Put half of the biscuits in a Borcam container and spread evenly. Pour the whipped cream mixture over the biscuits. Sprinkle the remaining biscuits on top and freeze in the freezer for 3- 4 hours.

(Bisküviyi mutfak robotundan geçirin. Borcam’a bisküvilerin yarısını koyun ve eşit şekilde yayın. Krem şantili karışımı bisküvilerin üzerine dökün. Kalan bisküvileri de üzerine serpin ve derin dondurucu da 3- 4 saat dondurun.)

You can leave it on the counter for 10 minutes to be cut comfortably while serving. You can decorate it with any garnish you want, such as fruits or coconut shreds. Enjoy your meal!

(Servis yaparken rahat kesilmesi için 10 dakika tezgahta bekletebilirsiniz. Üzerini istediğiniz meyve ya da Hindistan cevizi gibi malzemelerle süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun!)

İngilizce Tiramisu in a Mug Recipe / Kupta Tiramisu Tarifi

İtalyan mutfağının dünyaca ünlü tatlısı tiramisunun pratik hali olan İngilizce Kupta Tiramisu Tarifi (Tiramisu in a Cup Recipe) içeriğimiz tam da pratik sunumlu şahane bir tatlı hazırlarken bir yandan İngilizce pratiği yapmak isteyenlere göre.

Ingredients (Malzemeler):
4 slices of cocoa cake (4 dilim hazır kakaolu kek)
1 cup hot water (1 su bardağı sıcak su)
2 teaspoons of coffee (2 tatlı kaşığı kahve)
2 teaspoons of sugar (2 tatlı kaşığı şeker)
3 cups of milk (3 su bardağı süt)
1 coffee cup of flour (1 kahve fincanı un)
1 coffee cup of sugar (1 kahve fincanı şeker)
1 egg (1 adet yumurta)
1 packet of Labneh cheese (1 paket labne peyniri)

Preparation (Hazırlanışı):
Divide the cake slices into small squares and divide them evenly into mugs. Dissolve coffee and sugar in hot water and soak the cakes with this mixture. At the same time, take the milk into the saucepan, add the sugar, flour and egg and cook, stirring constantly, until it acquires a custard consistency. Take it from the stove and beat it with a mixer until it cools down. When slightly warmed, add the labneh and continue whisking. Divide the custard you have prepared on the wet cakes in the mugs. Serve by sprinkling cocoa on top. Enjoy your meal!

(Kek dilimlerini küçük karelere bölüp kuplara eşit miktarda bölüştürün. Kahve ve şekeri sıcak suda eritip, bu karışımla kekleri ıslatın. Aynı zamanda sütü de tencereye alıp şeker, un ve yumurtayı ekleyin ve sürekli karıştırarak muhallebi kıvamını alana kadar pişirin. Ocaktan alıp soğuyuncaya kadar mikserle çırpın. Hafif ılınınca labneyi ekleyip çırpmaya devam edin. Hazırladığınız muhallebiyi kuplardaki ıslak keklerin üzerine paylaştırın. Üzerine kakao serperek servis yapın. Afiyet olsun!)

İngilizce Bread Dessert Recipe / Ekmek Tatlısı Tarifi

Evdeki malzemeleri değerlendirip leziz bir tatlıya dönüştürürken bir yandan da İngilizce öğrenebileceğiniz İngilizce Ekmek Tatlısı Tarifi arıyorsanız İngilizce Ekmek Tatlısı Tarifi (Bread Dessert Recipe) içeriğimiz tam size göre.

Ingredients (Malzemeler):
1.5 stale bread (1.5 bayat ekmek)
1.5 cups of milk (1.5 su bardağı süt)
3 tablespoons of margarine (3 çorba kaşığı margarin)
3 eggs (3 yumurta)
1 tablespoon granulated sugar (1 çorba kaşığı toz şeker)

For the syrup (Şerbeti için):
1 cup granulated sugar (1 su bardağı toz şeker)
1 cup water (1 su bardağı su)
1 teaspoon lemon juice (1 tatlı kaşığı limon suyu)

Preparation (Hazırlanışı):
First, crumble the inside of the bread in a bowl. Drizzle the milk over it, stir and let it soften for about half an hour. Then squeeze the milky mixture with your hands and pour the milk. Melt the margarine, add the egg and granulated sugar and mix.

(Öncelikle ekmeklerin içlerini bir kapta ufalayın. Üzerine sütü gezdirip karıştırın ve yarım saat kadar yumuşamasını bekleyin. Ardından sütlü karışımı elinizle sıkıp sütünü akıtın. Margarini eritin, yumurta ve toz şekeri ilave edip karıştırın.)

Coat a Borcam container, preferably one that is square and with high sides, with oil. Pour the prepared mixture into the tray. Bake in a preheated 180 degrees (°C) oven for about 40 minutes. For the syrup, boil water, granulated sugar and lemon juice in a saucepan.

(Tercihen kare ve yüksek kenarlı olan bir Borcam’ı yağ ile kaplayın. Hazırladığınız karışımı tepsiye dökün. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında yaklaşık 40 dakika pişirin. Şerbeti için tencerede su, toz şeker ve limon suyunu kaynatın.)
When you take the tray out of the oven, pour the hot syrup over it. After the dessert has cooled down, you can serve it with coconut, cream, nuts, peanuts or ice cream. Enjoy your meal!

(Tepsiyi fırından alınca sıcak şerbeti üzerine dökün. Tatlı soğuduktan sonra hindistan cevizi, kaymak, fındık, fıstık ya da dondurma ile servis edebilirsiniz. Afiyet olsun!)

İngilizce Cocoa Biscuit Balls Recipe / Kakaolu Bisküvi Topları Tarifi

Evdeki bisküvileri birkaç temel malzemeyle karıştırarak elde edebileceğini dakikalar içinde yemeye hazır olan İngilizce Kakaolu Bisküvi Topları Tarifi (Cocoa Biscuit Balls Recipe) içeriğimizle tatlı krizlerine son!

Ingredients (Malzemeler):
1 pack of petit beurre biscuits (1 paket petibör bisküvi)
50 grams of butter (50 gram tereyağı)
Half a glass of milk (Yarım su bardağı süt)
2 tablespoons of cocoa (2 yemek kaşığı kakao)
1 cup powdered sugar (1 su bardağı pudra şekeri)
Half a cup of pounded walnuts (Yarım su bardağı dövülmüş ceviz)

For decoration (Dışını süslemek için):
Coconut (Hindistan cevizi)
Pistachios (Antep fıstığı)
Cocoa (Kakao)

Preparation (Hazırlanışı):
Grind the biscuit into flour, add butter, milk, cocoa, powdered sugar and walnuts and knead. Cut walnut-sized pieces out of the dough and serve by dipping them in coconut shreds, Pistachio or cocoa powder and sticking a toothpick in.

(Bisküviyi un haline getirip tereyağı, süt, kakao, pudra şekeri ve ceviz ekleyin ve yoğurun. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın ve Hindistan cevizi, Antep fıstığı veya toz kakaoya bulayıp kürdan saplayarak servis edin.)

İngilizce Quince Dessert Recipe / Ayva Tatlısı Tarifi

Hazırlaması pratik, hem de sağlıklı bir tatlı hazırlarken bir yandan da İngilizcenizi geliştirmek istiyorsanız İngilizce Ayva Tatlısı Tarifi (Quince Dessert Recipe) içeriğimiz tam size göre.

Ingredients (Malzemeler):
1 kilogram of quince (1 kilogram ayva)
250 grams of granulated sugar (250 gram toz şeker)
3 cups water (3 su bardağı su)

Preparation (Hazırlanışı):
Wash the quinces, peel and divide into two equal parts. Remove the central parts by carving them with a knife. Do not discard the kernels that come out of it. Place the quinces in a steel saucepan or pan with a lid. Put 1.5 tablespoons of sugar in the center of each quince. Pour the kernels on top of them too. Add the water and cook over low heat, closing the lid. When the water is drained, take it from the stove and let it cool. When serving, decorate with cream.

(Ayvaları yıkayın, soyun ve iki eşit parçaya bölün. Orta kısımlarını bıçakla oyarak çıkarın. İçinden çıkan çekirdekleri atmayın. Ayvaları çelik tencereye veya kapaklı tavaya dizin. Her ayvanın ortasına 1,5 çorba kaşığı şeker koyun. Çekirdekleri de üstlerine dökün. Suyu ekleyip, kısık ateşte, kapağını kapatarak pişirin. Suyunu çekince ocaktan alıp, soğumaya bırakın. Servis yaparken üzerini kaymak ile süsleyin.)

İngilizce Flour Halva Recipe / Un Helvası Tarifi

Hazırlarken bir yandan İngilizcenizi geliştirebileceğiniz, lezzetli ama bir o kadar kolay İngilizce Un Helvası Tarifi arıyorsanız İngilizce Un Helvası Tarifi (Flour Halva Recipe) içeriğimize bayılacaksınız.

Ingredients (Malzemeler):
2.5 cups flour (2,5 su bardağı un)
200 grams of butter (200 gram tereyağı)
3 tablespoons of oil (3 çorba kaşığı sıvı yağ)
2 cups of milk (2 su bardağı süt)
2 cups granulated sugar (2 su bardağı toz şeker)

Preparation (Hazırlanışı):
Melt the butter and add oil to it. Then add the flour, stirring slowly over low heat, stirring until brown. On the other side, dissolve sugar in milk at room temperature. Add the sweetened mixture to the flour of the desired consistency and mix very quickly so that it does not clump. Then you can serve it by giving it the desired shape with a spoon or mold.

(Tereyağını eritip içine sıvı yağ ekleyin. Ardından unu ilave ederek kısık ateşte yavaş yavaş karıştırarak kahverengi olana kadar karıştırın. Diğer tarafta oda sıcaklığındaki sütün içinde şekeri eritin. İstediğiniz kıvama gelen una şekerli karışımı ekleyin ve çok hızlı bir şekilde karıştırın ki topaklanmasın. Daha sonra kaşık veya kalıp ile istediğiniz şekli vererek servis edebilirsiniz.)

İngilizce Öğrenme için Basit ve Etkili Yöntemler Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

İngilizce “tatlı tarifi” ne demek?

Tatlı tarifi, İngilizceye “dessert recipe” şeklinde çevrilir.

İngilizce “ingredients” ne demek?

İngilizce “ingredients”, Türkçe’ye “içindekiler” veya “malzemeler” şeklinde çevrilir.

İngilizce “yemeği karıştırmak” ne demek?

İngilizce yemeği karıştırmak, “stir” fiili ile ifade edilir.

İngilizce “afiyet olsun” ne demek?

Türkçeye özgü bir söyleyiş olan “afiyet olsun”un İngilizce’ye tam bir çevirisi bulunmamakla beraber yakın anlamlı bir karşılığı olan “enjoy your meal” kullanılabilir.

İngilizce Tatlı Tarifi Örnekleri öğrenmek ister misiniz? Dilerseniz EnglishCentral’da bulunan 20.000’den fazla interaktif video arasından İngilizce Dil Bilgisi konu başlığındaki videoları inceleyebilir, kelime dağarcığınızı geliştirip telaffuz pratiği yapabilirsiniz. Dilerseniz öğrendiklerinizi canlı ve birebir İngilizce özel ders sırasında kişisel İngilizce öğretmeniniz ile tekrar edebilirsiniz. Hemen EnglishCentral’a kayıt olup İngilizce öğrenmeye başlamaya ne dersiniz?

Matt Maeson, Gryffin – Lose Your Love Şarkı Sözleri Türkçe Çeviri
O-Town – All or Nothing Şarkı Sözleri Türkçe Çeviri