Hepsi
Günlük İngilizce
İngilizce Gramer
İngilizce Şarkılar
Kurumsal İngilizce
Popüler Günlük İngilizce
Popüler İngilizce Gramer
Popüler İngilizce Şarkılar
Popüler Paylaşımlar
Generic selectors
Exact matches only
Ara
Search in content
Post Type Selectors
Lütfen Dil Seçin
English
Türkçe
Português
عربي
日本
Tiếng Việt
한국어
Popüler Paylaşımlar
Hepsi
Günlük İngilizce
İngilizce Gramer
İngilizce Şarkılar
Kurumsal İngilizce

İş İngilizcesi Alanında Kelime Bilginizi Geliştirin

Günümüzde neredeyse her sektörde, İngilizcenin uluslararası alanda en yaygın iletişim dili haline gelmesinden dolayı, İngilizce bilmek ve iş hayatınızda kullanabilmek çok önemlidir. Hatta birçok ülkede, iş hayatında kullanılan bazı terimler yalnızca İngilizce olarak mevcuttur. Bu nedenle, özellikle iş İngilizcesi kelime dağarcığınızı geliştirmek bir zorunluluk haline gelmiştir. Peki bunu nasıl yapabilirsiniz? İş İngilizcesi bilginizi geliştirmeniz için sizlerle birkaç tüyo paylaşmak istedik.

İş İngilizcesiyle İlgili Videolar İzleyin & Bulunduğunuz Sektör ile İlgili Anahtar Kelimeler Öğrenin

İş İngilizcesi kelime dağarcığını geliştirmenin en iyi yolu, kelimelerin günlük hayatta nasıl kullanıldığını öğrenmektir. İzleyeceğiniz iş ingilizcesi konulu videolar sayesinde, kelimelerin o video içerisinde ne anlam ifade ettiğini, nasıl cümle içerisinde kullandığını duymak, size çok daha etkili bir öğrenim deneyimi sunacaktır. Özellikle sizin için en önemli olan iş alanına odaklanıp, o alandaki kelimeleri öğrenebilirsiniz. Öğrendiğiniz kelimeleri iş hayatınızda kullandıkça öğrenme istediğiniz daha çok artacaktır.

Kendi Sözlüğünüzü Oluşturun

İş İngilizcesi terimlerini içeren bir sözlük oluşturmanız bu alanda kendinizi geliştirmek için büyük fayda sağlayacaktır. Bilmediğiniz ve daha önce duymadığınız birçok iş terimini bir araya getirebilir ve bu terimler üzerinde çalışmalar yapabilirsiniz. Oluşturacağınız sözlük sayesinde hem kelimelerin nasıl yazıldığın öğrenilebilir hem de cümle içinde kullanarak kelimeler üzerinde pratikler yapabilirsiniz.

Telaffuz Pratiği Yapın

İngilizce’de pek çok kelimenin yazılışı ve telaffuzu farklıdır. Dolayısıyla, öğrenilen yeni bir İngilizce terimin, ne yazık ki yalnızca anlamını öğrenmek yeterli olmayacaktır. Bu nedenle, İş İngilizcesinde kendinizi geliştirmek için anlamını öğrendiğiniz yeni iş terimlerini aynı zamanda doğru telaffuz ettiğinizden emin olmanız çok önemlidir.

Eğlenceli Quiz Aktiviteleri

Öğrenmek istediğiniz kelimeleri, eğlenceli quiz aktiviteleri ile daha akılda kalıcı hale getirebilirsiniz. Yapacağınız quiz aktiviteleri ile kelimeler üzerinde pratikler yapmanız iş İngilizcesi kelime dağarcığınızı geliştirmeniz için oldukça işinize yarayacaktır.

İş İngilizcesini EnglishCentral ile Deneyimleyin!

İş İngilizcesi alanında kendinizi geliştirirken EnglishCentral’a katılım sağlayarak çalışma yapacağınız alanlarda çok daha etkili deneyimler elde edebilirsiniz.

7/24 saat canlı & birebir özel dersler,
İş İngilizcesi alanında interaktif videolar,
Dijital sözlük oluşturma imkanı,
Telaffuz pratiği,
Eğlenceli quiz aktiviteleri sunuyoruz.

Şirket çalışanlarınızın İş İngilizcesi bilgisini EnglishCentral ile geliştirmelerini isterseniz EnglishCentral Kurumsal’a her zaman ulaşabilirsiniz!

Queen – Thank God It’s Christmas Şarkı Sözleri Türkçe Çeviri
Jonas Brothers – Like It’s Christmas Şarkı Sözleri Türkçe Çeviri