Hepsi
Günlük İngilizce
İngilizce Gramer
İngilizce Şarkılar
Kurumsal İngilizce
Popüler Günlük İngilizce
Popüler İngilizce Gramer
Popüler İngilizce Şarkılar
Popüler Paylaşımlar
Generic selectors
Exact matches only
Ara
Search in content
Post Type Selectors
Lütfen Dil Seçin
English
Türkçe
Português
عربي
日本
Tiếng Việt
한국어
Popüler Paylaşımlar
Hepsi
Günlük İngilizce
İngilizce Gramer
İngilizce Şarkılar
Kurumsal İngilizce

Kurumsal İngilizce Eğitimi İş Dünyası için Neden Önemlidir?

Global şirketlerin dünya ekonomisinde devamlılıklarını sağlayabilmeleri için iş birliklerini genişletmeleri ve bulundukları sektöre dair gerekli bilgi birikimi elde etme ihtiyacı kaçınılmaz hale gelmiştir. Etkili ve verimli bir iş hayatı ve gelişen teknik bilgilerinin güncel takibi için başta İngilizce olmak üzere yabancı dil becerilerinin geliştirilmesi oldukça önemlidir. Bir şirket için çalışanlarının İngilizce dil becerisinde talep ettikleri seviyeye uygun yeterlilikte olmaları, hem şirketlerin yurt dışı ile olan bağlantıları ile akıcı ve doğrudan iletişim kurabilmeleri hem de alanları ile ilgili güncel bilgileri yakından takip edebilmeleri göz önünde bulundurulduğunda kaçınılmaz bir durumdur. Economist Intelligence Unit’in yayınladığı rapora göre, yöneticilerin çoğu şirketlerinin uluslararası genişleme planlarında başarılı olması için çalışanlarının İngilizce bilmesi gerektiğini düşünmektedir. Bu durum, özellikle iş dünyasında İngilizce yeterlilik seviyelerinin önemini göstermektedir.

Geleneksel yüz yüze eğitim için vakit, maddi ve verim açısından daha düşük olduğu düşünüldüğünde, son yıllarda özellikle kurumlar online eğitim çözümlerine daha fazla yönelmektedir. Forbes’te de belirtildiği gibi Covid-19 sonrasında eğitim sektöründeki hızlı değişim ile birlikte uzaktan eğitim çözümleri son yıllarda oldukça popüler hale gelmiştir. Özellikle küçük-orta-büyük ölçekli şirketler inovasyon kapasitelerini arttırmak ve diğer şirketlerle rekabet edebilmek amacıyla e-learning üzerine yatırımlarını artırmışlardır (E-Öğrenim ve Yazılım üzerine Uluslararası Bilimsel Konferans). E-Learning yatırımlarının en başında ise Uzaktan İngilizce Eğitim fırsatları gelmektedir.

Online Kurumsal İngilizce eğitim çözümleri sunan EnglishCentral, e-learning avantajları göz önüne alındığında sağladığı kurumsal İngilizce eğitimi ile kaçırılmayacak bir fırsat sunmaktadır. EnglishCentral, İngilizce dil becerilerini geliştirmeye yardımcı olmak için özel olarak tasarlanmış, dünyada 10 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren, yapay zeka destekli bir online İngilizce öğrenme platformudur.

-Seviye ve konulara göre sınıflandırılmış 20.000’den fazla video ve 100’den fazla kurs,
-Alanlarında uzman 600’den fazla yabancı eğitmen,
-İş ve Sosyal İngilizce başta olmak üzere, farklı kategorilerde İngilizce konuşma pratiği yapabileceğiniz 7/24, canlı & birebir İngilizce dersler,
-Kelime haznenizi keyifle genişletebileceğiniz Yapay Zeka eşliğinde telaffuz ve kelime etkinlikleri ile Bireysel Çalışma imkanı,
-Her ders sonunda yabancı eğitmenlerinizin paylaşacağı Ders Raporu ile anında geri bildirim,
-İngilizce gelişiminizi haftalık veya toplam olarak takip edebileceğiniz Benim İngilizcem sayfası,

Belirtmiş olduğumuz fırsatlar ile çalışanlarınız İngilizce konuşma pratiği yapabilir, telaffuzlarını, kelime bilgilerini, dinleme becerilerini diledikleri yerden diledikleri zamanda geliştirebilirler. Özellikle İş İngilizcesi konu başlığındaki binlerce video ile iş dünyasında sıklıkla kullanılan kelimeleri, gramer yapılarını ve kalıplarını öğrenebilir; canlı ve özel derslerde ise öğrendiklerini pratiğe dökebilirler.

Buna ek olarak, kurumunuz adına oluşturulan Yönetici Hesap sayesinde çalışanlarınızın haftalık çalışmalarını kontrol edebilir ve çalışma raporlarını görüntüleyebilirsiniz. Talebiniz doğrultusunda, dilerseniz, biz de çalışanlarınızın haftalık/aylık çalışmalarıyla ilgili raporlamaları oluşturabilir ve düzenli olarak sizlere iletebiliriz.

Kurum çalışanlarınızın İngilizce konuşma pratiği yapma ve yabancı dil öğrenme becerilerini geliştirmeye yönelik sunduğumuz fırsatlarla ilgili detaylı görüşme sağlamak isterseniz EnglishCentral Kurumsal ile iletişime geçebilirsiniz.

Ryan Gosling, Emma Stone – City of Stars Şarkı Sözleri Türkçe Çeviri
Queen – We Will Rock You Şarkı Sözleri Türkçe Çeviri